Bindweefsel therapie

Deze massage heeft een effect op het autonome (vegetatieve) zenuwstelsel. Oftewel deze massage kalmeert je autonome zenuwstelsel mocht dit overprikkeld zijn.

Touch for Health/Kinesiologie

Kinesiologie maakt gebruik van informatie uit de acupunctuur, chiropraxie en voedingsleer. Een kinesioloog kijkt naar de mens als geheel: fysiek en emotioneel. Er worden technieken toegepast om stress te verminderen, ook wordt er gewerkt met reflexpunten, acupressuurpunten, meridianen en chakra’s.

Medical taping

Spieren die niet goed functioneren kunnen een scala aan klachten en aandoeningen veroorzaken. Bij medical taping kunnen de diverse tapetechnieken spieren op de juiste wijze ondersteunen. De spieren kunnen ontspannen en verlichten de klachten. Voor diverse klachten zijn er verschillende tape technieken.

APS therapie

APS therapie is een wetenschappelijke therapie die de lichaamscellen stimuleert te herstellen. Dit gebeurd door het na bootsen van een lichaamseigen prikkeling. Doordat het lichaam zelf het herstellings proces versneld, is deze therapie voor vele uiteenlopende klachten en ongemakken van toepassing.

Hypnotherapie

Hypnose of tranche is een soort dagdromen. Prikkels van buitenaf zijn op dat moment even minder voelbaar. Dit type trance (hypnose) wordt gebruikt bij hypnotherapie. Je bent dan echt helemaal met je aandacht bij jezelf en de omgeving is minder belangrijk. Zo ontstaat ruimte om te werken aan de oplossing van het probleem waar je mee gekomen bent.