* Wil je weten wat je zwakke en sterke systemen zijn?

* Wil je weten welke leefstijlfactoren specifiek voor jou belangrijk zijn?

* Wil je weten of je meer of minder kans hebt op het ontwikkelen van bepaalde ziektebeelden?

* Wil je weten hoe je lichaam omgaat met  medicijnen zodat er een optimale dosis ingesteld kan worden?

* Wil je samen met je behandelaar zoeken naar de meest optimale behandeling die naast het behandelen van jouw klachten gericht is op jouw individuele zwakke plekken?

Doe dan de iGene gen test

Koop de test hier. In de app die je moet downloaden vul je bij praktijkcode: voeljefit in en bij cliënt code jouw eigen naam.

Vervolgens maak je een afspraak met ons voor verdere uitleg van het rapport.

De toegankelijkheid en betaalbaarheid van genetische testen zijn de laatste jaren sterk verbeterd en ook de kennis is enorm toegenomen.

We hebben allemaal variaties binnen onze genen, we hebben als mens steeds dezelfde genen maar de variatie binnen onze genen maken ons uniek. Een aantal variatie komt vaker voor, bv het gen om rood haar te krijgen. Veel van die variaties verklaren ook voor welke ziektes we vatbaarder zijn en welke functies minder goed verlopen. Vooral dat laatste is interessant omdat we door dat in kaart te brengen ineens gaan begrijpen waarom je gevoelig bent voor bepaalde klachten. Als we weten waar deze zwakke plekken zitten kunnen we ook gerichter advies geven. Dit is geneeskunde van de toekomst. Gericht op het individu en gericht op het functioneren van belangrijke systemen.

Wil je alvast een idee hebben hoe het dashboard eruit ziet en wat wij als professional u kunnen uitleggen? Klik dan hier voor het YouTube filmpje.