LESROOSTER

YOGA! Bekijk hieronder ons lesrooster

Yoga in Monster is in onze sfeervolle ruimte een heerlijke beleving.

Yoga, voor iedereen toegankelijk. In onze sfeervolle rustgevende ruimte bieden wij verschillende yoga lessen aan. Hatha, yin, ying/yang, easy. De lessen zorgen voor kracht en flexibiliteit voor het lichaam EN de geest. En wie veerkrachtig is, is flexibel om mee te bewegen in het dagelijkse leven.

Ga jij met ons op zoek naar jouw kracht en flexibiliteit!

Onderstaand kan je een les boeken. Je wordt vanzelf doorverwezen naar momoyoga om aan te melden. Na aanschaffing van een product kan je de gewenste les gaan boeken. Als je ingeschreven hebt op de les dan ontvang je een bevestigingmail van de inschrijving. Veel plezier.

We zien je graag!

Yoga ruimte in Monster
Yoga les in Monster

Boek hier uw yogales.

Nog niet geregistreerd? Klik op Boek nu achter de gewenste les en u wordt automatisch doorverwezen naar de inlog pagina. Daar kunt u een product aanschaffen om de les te kunnen boeken. Via ideal kunt u eenvoudig betalen. Dan kunt u de gewenste les selecteren en inschrijven op die les. U krijgt dan een bevestiging als u heeft ingeschreven op een les. Wij gebruiken momoyoga.

Tarieven.

Proefles (1X)                                                  €     7,50

Losse les                                                        €   14,00

5 strippenkaart  (3 maanden geldig)        €   61,00

10 strippenkaart (5 maanden geldig)       € 115,00

20 strippenkaart (8 maanden geldig)       € 220,00

Abonnement 1x  per week  (aut.incasso) €  42,50

In de zomer vakantie houden wij zelf ook even een paar weken onze vakantie vrij. In de andere vakanties kijken wij even per keer of en wanneer de lessen wegens vakantie komen te vervallen. Mocht er in de andere vakanties een les uit vallen doordat wij de lessen laten vervallen dan is het mogelijk om die in te halen bij een abonnement van 1x per week.