Klankschaal massage

Klankschaal massage is een 1 op 1 behandeling die gericht is op jouw ontspanning. Klanken kunnen heel veel doen. Denk maar eens aan een harde knal, de schrik voel je dan in je lijf. Maar ook zachte mooie klanken voel je, je kan er zelfs kippenvel van krijgen.

Klankschalen hebben mooie helende klanken en ook de trillingen die de klankschalen teweeg brengen zijn heilzaam. De trillingen geven een innerlijke massage. Denk maar eens aan de druppel water die je ziet uitvloeien. Zo werkt dat ook door in het lichaam. Het lichaam bestaat uit 70% vocht. Trillingen worden dan ook zo door het lichaam verspreidt.

Klankschaal massage zorgt voor diepe ontspanning. Diepe ontspanning van lichaam en geest zorgt voor loslaten. Ook de spanning in het lijf wordt dan los gelaten.

De klankschalen worden op je lichaam gezet. Je hebt daarbij lekker zittende kleding aan.  Bij het aanslaan voel je de trillingen door het lichaam trekken en geven een bepaalde sensatie. En dit wordt door iedereen weer anders ervaren. Andere klanken doen we om weer om je heen. Laat je meevaren in de klanken en trillingen tot een diepe ontspanning.

Doorstroming energie

In het lichaam lopen energiebanen de meridianen. Als die niet goed doorstromen ontstaat er ergens in het lichaam een verstoorde energie doorstroming. De trillingen kunnen de blokkades oplossen en zo weer voor doorstroming zorgen en balans zorgen.

klankschaal massage