Sportmassage

Sportmassage is ten opzichte van ontspanningsmassage steviger qua handgrepen. Met diversen handgrepen worden de spieren opgewarmd en leeg gedrukt. Op deze manier  wordt de doorbloeding van de spieren verbeterd wat resulteert in een snellere afvoer van afvalstoffen.

Bindweefsel massage

Deze massage heeft een effect op het autonome (vegetatieve) zenuwstelsel. Oftewel deze massage kalmeert je autonome zenuwstelsel mocht dit overprikkeld zijn. Bij deze massagetechniek worden de inwendige organen, spieren, bloedvaten, gewrichtkapsels en -banden beïnvloed.

Breuss massage

De Breuss massage is een behandeling die effect heeft op onze tussenwervel schijven. Naarmate we ouder worden, of als onze lichamelijke conditie wat minder wordt dan gaat de kwaliteit van onze tussenwervel schijven langzaam achteruit.

Dorn therapie

De Dorn methode is een vriendelijke en zachte wervel- en gewrichtsbehandeling. Door middel van zachte, dynamische druk wordt geprobeerd om wervelscheefstand en beenlengteverschil op te heffen dan wel te verbeteren.

Aromatouch massage

Een bijzondere aromatouch massage met bijzondere essentiële oliën. Een weldaad voor lichaam en geest. De essentiële oliën zijn een geschenk uit de natuur.