HYPNOTHERAPIE

Hypnotherapie is niet wat we kennen van de televisieshows met het eten van citroenen en alle show elementen die eraan gekoppeld zijn. Hypnotherapie is juist een hele mooie therapie waarbij de client het heft in eigen handen heeft en houdt. De therapeut begeleidt daarbij. Het is een verdieping en even bij jezelf komen. In jou zitten tenslotte de antwoorden. Zie het als een soort dagdromen. Even staat de tijd stil en ben je in je eigen wereld maar als je wilt ben je gelijk weer in het hier en nu.

Waarom hypnotherapie?

Met hypnotherapie ga je bewust naar het onbewuste toe en kan je daar onderzoeken waar iets vandaan komt. Bijvoorbeeld je reageert steeds boos op een bepaalde gebeurtenis. Waar komt dat vandaan? Dat gaan we onderzoeken in het onderbewuste gedeelte die als een soort reactie snel reageert op die bepaalde trigger.

Bewustwording

Als je weet wat de trigger is en hoe die ontstaan is, kan je er bewust verandering inbrengen. De reactie kan dan vervangen worden door een positieve reactie. Doordat dit op een dieper niveau onderzocht wordt en de positieve verandering/suggestie op dit niveau wordt gegeven, is er een veel korter traject nodig.  Hypno therapie is voor veel doeleinden in te zetten.

Certificaat

De therapie is direct en snel. Meestal rond de 3 behandelingen. Je krijgt ook tips mee om er thuis verder aan te werken.

* afleren ongewenst gedrag
* stoppen met roken
* afvallen, eetproblemen
* onzekerheid en weer vertrouwen krijgen
* pijnklachten
* stress
* inzichten krijgen
* stress
* fobieën
* angsten
* enz.