TOUCH FOR HEALTH

Het doel van Touch for Health is het lichaam in evenwicht en optimale conditie te brengen, te houden en het zelfherstellend vermogen te activeren.

Touch for Health is een methode die spier- en energieversterkend werkt. Als iets het lichaam energie kost, laat de spiertest een ‘zwakke’ spiertest zien. Dat iets kan zijn, voeding, gebeurtenis in het leven, stress enz. Met behulp van manuele spiertesten kunnen spierzwakten en energieblokkades worden opgespoord.

Touch for Health

Doorstroming energie

In het lichaam lopen 14 energiebanen de meridianen. Als die niet goed doorstromen ontstaat er ergens in het lichaam een verstoorde energie doorstroming. De blokkades kunnen we dan weer met eenvoudige technieken corrigeren en in balans brengen. Het zelfherstellend vermogen van ons lichaam wordt weer geactiveerd en kan weer stromen. Het brengt balans in het lichaam en de emotie.

Touch for Health is voor vele klachten inzetbaar omdat het zelfherstellende vermogen activeert. Verder hebben wij ook allerlei testsets om allergieën op te sporen en te neutraliseren waardoor ze minder of geen impact meer hebben op ons gestel.